Verzending en afhalen

De verzendkosten zijn bij bestellingen vanaf €75 gratis! Om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken kun je uit twee mogelijkheden kiezen.

Bij Bella begrijpen wij dat je liever niet heel de dag thuis wil blijven als jouw pakketje op die dag geleverd wordt. Geef aan op welke dag jij jouw pakketje het liefst wil ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat DHL jouw pakketje op dat moment levert.

Woon je in Uden of in de buurt, dan kan je het pakketje altijd komen ophalen bij Bella Boutique. Na het plaatsen van een bestelling is jouw pakketje binnen één uur, binnen de openingstijden, klaar.

Retourneren of ruilen

Is jouw bestelling niet helemaal naar wens? Jammer! Stuur dan een mail naar info@bella-boutique.nl  en voeg jouw gegevens toe aan de retourzending om het compleet te maken.


Let op: retourneren is op eigen kosten. Binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retourzending. De producten mogen niet gedragen zijn en het originele kaartje moet aangehecht zitten. als de retournering aan alle voorwaarden voldoet word het bedrag overgemaakt op jouw IBAN-nummer.

Het is ook mogelijk om items te ruilen in bijvoorbeeld een andere maat of kleur! Je kunt dezelfde stappen ondernemen welke vermeld staan onder “retourneren”. Vervolgens kun je jouw nieuwe items online bestellen.

Nee helaas kun je geen sale items retourneren 

Alle betaalmethodes staan in de footer onderaan de site